Visfilet met gestoomde wortelen

Ingrediënten

  • Roodbaarsfilet
  • 30 gr boter
  • 100 gr sjalot of ajuin
  • 2 wortelen (in schijfjes)
  • 100 gr room
  • 100 gr witte wijn
  • 100 gr water
  • 1 el maïzena
  • Peper en zout

Bereiding

  • Doe de sjalot in de mengbeker --> 2 seconden/ Snelheid 6
  • Boter bijvoegen --> 3 minuten/ Snelheid 2/ 100°
  • Water, wijn,  peper en zout toevoegen --> 15 minuten/ Snelheid 1/ varoma
  • Wortelen in de onderste varoma schaal leggen
  • Bakpapier bovenste varoma schaal en hier de visfilets opleggen --> ±  4 minuten/ Snelheid 1/ varoma

Varoma schaal afnemen

  • de room en maïzena bij de saus toevoegen -->       5 minuten/ varoma/ stand 1

Deel dit recept