Radijsjesdip

Ingrediënten:

  • 1 teentje look
  • 1 bosje radijsjes
  • 3 lente-uitjes
  • 1 bekertje zure room
  • 200 gr verse kaas (type Philadelphia)
  • 1 tl. Kruidenzout
  • Vers gemalen peper

Bereiding:

  • Doe de look in de beker -> 3 seconden/Snelheid 8  Spatel bij.
  • Doe nu de radijsjes en de in 3 gesneden lente-uitjes in de beker -> 3 seconden/Snelheid 6  Spatel bij.
  • Voeg nu de zure room, verse kaas, kruidenzout en peper toe -> 10 seconden/linksdraaiend/ Snelheid 4
  • Roer even alles onder elkaar -> 5 seconden/snelheid 4

Tip: Dit is lekker i.pl.v. cocktailsaus, als dip bij verse groenten maar ook op de boterham, of als bijgerechtje, sla enz…….

Deel dit recept